Unieke wijnen uit Zwitserland, mijn passie - Valentin Egger

Na een lange periode van verblijf in Zwitserland kwam ik (Zwitser, geboren in Nederland) in 2003 terug naar Nederland. Al snel ontdekte ik dat de fantastische Zwitserse wijnparels in Nederland simpelweg niet verkrijgbaar waren. Wijn, met name uit Zwitserland, is een hobby van mij. 
Er zijn niet zo veel sommeliers en chef's met kennis van Zwitserse wijn/Zwitserland als wijnland. Een land waar al sinds de Romeinse tijd wijn wordt gemaakt! Ik dacht, daar moet ik iets aan doen en besloot zelf te gaan importeren. Ik ken het land, de wijnregio's en alle wijnboeren persoonijk. Wat begon als een hobby is ondertussen uit de hand gelopen. 

De klassieke wijnen, die ken ik allemaal wel zeggen veel fijnproevers. Ik wil weer eens écht verrast worden. Mijn collectie bestaat uit wijnen van topkwaliteit met een bijzonder smaakpalet, een aparte stijl, zuiver en verfijnt. Maakt dit ook jou als sommelier of chef nieuwsgierig? Ga dan naar mijn assortiment. Heb je vragen? Neem dan contact met me op. 

Ik kijk uit naar je bericht, ik kijk uit naar de kans mijn prachtige wijnen persoonlijk te laten proeven / toe te lichten, 

Valentin